Om oss

3DP – Framtidens Teknik.
Bara fantasin sätter gränser när det gäller fabrikation med 3D skrivare. Den uppmärksammade tekniken får allt vidare spridning och väcker berättigad uppskattning. Skolor, ungdomar, liksom företag och kommuner runt världen med intresse för teknik och utveckling, kommer nu igång med att lära sig allt från CAD-design till att arbeta i sina maskiner med spännande projekt.

Framtiden är definitivt 3DP! Vi brukar säga att är du ung idag och vill jobba med data och teknologi – utbilda dig inom CAD! För efterfrågan på skickliga designers och prototypframtagare kommer att öka lavinartat.

 

THAIBER 3DP AB är leverantör i Skandinavien av Mcor 3D-skrivare samt scanners från THOR 3D.
Thaiber 3DP AB är ett bolag som har lång erfarenhet av affärer både hemma och internationellt. Vårt stora intresse är teknik i olika former. Därför började vi rätt tidigt att studera marknaden för 3D-skrivare och visste egentligen bara en sak: vi vill kunna erbjuda dig det allra bästa på området. Vi känner nu att våra maskiner står i särklass och ger dig en lång och trogen problemfri tjänst.

Det är bara att sätta igång och skapa. Din fantasi har ju inga gränser, eller hur?

 

Övriga Tjänster.
Vi har också en komplett service att erbjuda dig när det gäller filhantering, konverteringar från olika CAD-format så de passar för 3DP och mycket annat. Vi har också stor kunskap att kunna framställa komplicerade modeller inom GIS, dvs modeller över terräng, landskap och stadsbilder och som kan framställas i 3DP. Med Mcor unika 3D fullfärgsskrivare i kombination med satellit- eller flygfotobilder kan vi framställa 100% exakta GIS-utskrifter som ger en närmast överväldigande exakthet. Men vi kan egentligen ta fram modeller av i stort sett vad som helst.

Se våra bildsamlingar som hela tiden kommer att fyllas på med nya fantastiska modeller. Inte bara gör vi fotorealistiska och färgsprakande exakta 3D-utskrifter. Produktionen sker också helt miljövänligt och vår teknik ger inga som helst skadliga utsläpp i form av damm eller ångor.

Området 3DP är större än vad som skulle fylla en tjock bok. Men vi vill vara med och skriva den! Därför har vi nu marknadens främsta hårdvara samt en unik kapacitet på mjukvarusidan. Hör alltid av dig till oss på Thaiber 3DP när du funderar på 3D-printing!
 
Vill du lära dig mer om 3DP så besök vårt media arkiv för artiklar, filmer, och informationsdokument.
 
Foto-Clas-Göran-Carlsson-_MG_4978

 

Senaste Nyheter

GIS 3D-modeller över område i Göteborg och ett bostadsområde


Forskare På Harvard Har Med En 3D Skrivare Skapat Ett Hjärta På Ett Datachip


3D-Printad Keramik: Felfri och Superstark