Starta din egna 3DP-affärsrörelse

Du är intresserad av 3DP och de stora möjligheter som finns inom detta område. Då har du kommit rätt! Thaiber ger dig en unik möjlighet att snabbt komma igång med din egna verksamhet. Det du behöver är:

 

1. 3D-Scanner

thor3d (1)Vi har den senaste och mest lämpliga modellen på marknaden för att göra snygga detaljerade 3D-selifes! THOR3D är en fristående, 1,8kg lätt scanner med allt inbyggt. Inga sladdar att snubbla på eller skärm hålla uppkopplad. Ny kraftfull mjukvara renderar din scan snabbt och gör den klar för utskrift – i FULLFÄRG! Givetvis kan du även scanna större föremål med THOR3D.

Priset är en sensation för en scanner i denna klass: 119.900:- plus moms & frakt.

 

2. 3D-Skrivare

mcor arke (5) Att 3D-skriva enfärgade plastbitar tillhör det förgångna. Kul för en stund men svårt hitta praktisk användning. Med marknadens helt nya och på alla sätt sensationella fullfärgs 3D-skrivare tar vi hela konceptet till en helt ny nivå och lämnar all konkurrens bakom oss.

Här får du Mcor ARKe 3D-skrivare som är världens första desktop plug´n´play fullfärgs 3DP! Här gör du snabbt och billigt fotorealistiska byggen som blir detaljerade, hållbara och helt i en klass för sig själva. Dessutom miljövänligt då byggmaterialet är papper och vattenbaserat färg och lim! Helt i en klass för sig själv.

Pris presenteras inom kort

 

3. Utrustning

tält-2
Nu har du en professionell scanner samt världens mest unika fullfärgs 3D-skrivare. Då vill du ut och jobba! Därför har vi tagit fram ett helt färdigt tält som du kan ha både ute och inne. Det väger under 30kg men är inget billigt vingelbygge. En kraftig konstruktion med en mycket listig upp- och nedtagning. Hopfällt får det lätt plats i bakluckan. Ingår gör även ett praktiskt kundmottagningsbord samt hörnflaggor.

Så ta scannern i ena handen, lägg tältet i bakluckan – sedan är du klar för att ge dig ut på en lönsam turné och göra populära 3D-selfies! På mässor, sportfester, konserter, bröllopp – ja precis överallt där det finns folk sätter du snabbt och enkelt upp din 3D-business! Pris för tältet helt komplett: 34.900:- + moms och frakt.
turntable-2
Inne i tältet gör du det lätt för dig genom att ställa kunden på den helt nya THOR3D TURNTABLE. En mycket praktisk vridskiva som är mycket stabil och tål vikter upp till 200 kg. Starta och stoppa med en golvkontakt. Vred för att steglöst ställa hastigheten. Med 4-5 varv under ett par minuter så är din scanning klar! Pris 7.495:- + moms & frakt.

 

4. Specialerbjudande!

Vi erbjuder dig en perfekt kombo av THOR3D scanner, Mcor ARKe 3D-printer samt det kompletta kundtältet. Pris presenteras inom kort.

För att göra det ännu enklare att komma igång med din 3DP-business har vi ett samarbete med GRENKE LEASING. De är specialiserade just på IT-finansiering och är väl införstådda med denna verksamhet. Thaiber har därför gjort ett avtal med GRENKE och har du ett registrerat företag så har du här möjligheten att finansiera ditt inköp av ett komplett THAIBER 3D-SELFIE BUSINESS PAKET. Önskar du inte alla delar som ingår går det bra att köpa/leasa dom var för sig.

grenke

 

Frågor har du säkert. Kontakta oss!